Kostnader for programvare
Wordpress er gratis. Det koster ikke noe å laste ned WordPress, og det er heller ingen årlig lisenskostnad.

Det finnes tusenvis av ferdig utviklede designmaler i WordPress, som koster opptil en tusenlapp å kjøpe. Designmalene kan vidererutvikles av hvem som helst med kjennskap til WordPress.

Åpen kode
Det betyr at oppdateringer og videreutviklinger av designmaler kan gjøres av hvem som helst med kjennskap til WordPress.  Du er altså ikke bundet til en leverandør.

Enkel bruk
Redigere sider i WordPress er svært enkelt. Det er omtrent som å skrive i Word-dokument.

Sikkerhet
Ca.17 millioner nettsteder blir drevet på WordPress. Både den britiske statsministeren, NRK og Finn.no bruker WordPress. Sikkerheten er med andre ord godt ivaretatt.

Fleksibilitet
Endring av design påvirker ikke innholdet på siden. En rekke tilleggsfunksjoner kan legges inn i løsningen når som helst, alt fra nettbutikk til billedgalleri. Nettsider i WordPress er enkle å utvide og å skalere. Menyer kan enkelt justeres.

Hvorfor bruke Hei! til å lage nettside i WordPress
Det å lage nye nettsider en prosess. En prosess vi i Hei! har lang erfaring i og kompetanse på. Vi jobber tett med deg som kunde med å analysere nettsiden, lage en nettstrategi, finne riktig innhold og funksjonalitet. Deretter lager vi et spesialtilpasset design. Og så starter vi jakten på riktig WordPressmal.

Vi finner en mal, eller kanskje flere maler, som vi kombinerer. Så programmerer vi inn det som mangler og legger inn grafisk profil. Vi kan også bygge en worpdressmal fra bunnen av om det viser seg å være det beste alternativet. Deretter er siden klar til implementering, og vi bistår med opplæring hvis det er ønskelig. Kunden implementerer innhold, og til slutt går vi i Hei! gjennom siden for test og korrektur før lansering. Vi kan selvfølgelig også være behjelpelige med å legge ut innhold.